Tjenester & Kontakt

Nettsider

I dag er bedriftens nettside blitt selve referansepunktet for kommunikasjon utad. En intuitiv og brukervennlig nettside, tilgjengelig på alle plattformer, med god synlighet på søk og sosiale media er derfor en selvfølge. Nettsiden blir derimot ikke bedre enn innholdet den besøkende på nettsiden blir presentert for. Den viktigste jobben jeg gjør for deg som kunde er å lage godt visuelt og selgende innhold som forteller bedriftens budskap på en effektiv måte.

Interface design (HMI)

Med den omfattende automatiseringen innen de fleste industrier er utvikling og design av oversiktlige og intuitive grensesnitt til digitale kontroll- og styringsystemer viktigere enn noen gang. Et godt interface design består ikke bare av et godt design (UI), en god og intuitiv brukeropplevelse er like viktig (UX).

Visualisering

Visualisering i 2D, 3D eller foto er et effektivt virkemiddel til å formidle komplekst og teknisk innhold på en rask og lettfattelig måte. Fra enkel skjematiske illustrasjoner av tekniske prosesser, til detaljert fotorealistiske 3D av produkter eller konsepter som ennå bare befinner seg på skissestadiet.

Budskapsutvikling

En nettside, illustrasjon eller animasjon blir ikke bedre enn det innholdet og historien som fortelles. Jeg hjelper deg med å ta frem et ferdig salgbart budskap eller produkt fra en løs idé eller konsept.

Kontakt

Slå på tråden, sende en epost eller komme innom kontoret i Parkgata 3 i Ålesund sentrum.

Dette er Furnes Design

Furnes Design er Christoffer Furnes. Jeg har 15 års erfaring som designer og innholdutvikler fra reklame- og produksjonselskaper på Sunnmøre.

De siste 5 årene har jeg jobbet selvstendig, som en del av et nettverk med andre flinke folk på Sunnmøre. Sammen dekker vi alle de fagfeltene du finner i et reklamebyrå, med kort vei fra idé til ferdig resultat.

I seksjonen over finner du en kort innføring i de tjenestene jeg har spesialisert meg i. Om du trenger andre tjenester som tekstforfatter, kommunikasjon, trykksaker, fotograf eller hjelp til sosiale media har vi andre flinke folk i nettverket som kan hjelpe deg.